Як приготувати швидкий пиріг з грибами

Грибний пиріг – це універсальна випічка, яка підійде до сніданку, на обід до супу або на святковий стіл. Спробуйте приготувати за цим простим рецептом. Виходить красиво й дуже смачно.

Подробиці

Вам знадобиться:

  • 400 г листкового тіста
  • 500 г печериць
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • 50 г вершків 70 г сиру фета
  • 0,25 г мускатного горіха
  • 1 ч. л. орегано

Помийте й почистьте гриби. Наріжте їх пластинками. Обсмажте на вершковому маслі цибулю й додавайте до неї гриби у три прийоми. Смажте все на сковороді до готовності. Додайте сіль та перець. Викладіть тісто у форму 22-24 см, залишки обріжте. Покладіть на тісто гриби.

До яєць з вершками додайте сіль та перець. Збийте все до однорідності. Залийте сумішшю гриби. Зверху покришіть фету та посипте орегано. Випікайте протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!