Як приготувати ніжні й тонкі млинці на молоці

Встигніть приготувати на Масляну тонесенькі, ніжні млинці на молоці, що будуть танути в роті з будь-якою начинкою. Особливо смачно з сирковою солодкою масою та малиновим варенням.

Подробиці

Збийте у глибокій мисці 3 яйця, додайте 3 столові ложки цукру та дрібку солі. Потім влийте 150 мл молока, розмішайте. Всипте 170 г борошна та добре розмішайте, щоб не було грудочок.

Потім закип’ятіть 200 мл води. У тісто додайте ще 150 мл молока, розмішайте і влийте окріп. Саме він заварить тісто, воно буде дуже еластичне, однорідне.

Перед смаженням млинців додайте у тісто столову ложку олії без запаху. Розмішайте.

Сковорідку добре розігрійте, перед першим млинцем змастіть. Тісто не буде приставати й ви отримаєте задоволення і від процесу, і від смакування!