Як приготувати гарбуз, що сподобається навіть тим, хто його не любить

Про користь гарбуза всі знають, а от як його приготувати, щоб страва сподобалася навіть тим, хто не вважає себе поціновувачем цього корисного овоча, читайте простий і смачний рецепт.

Подробиці

Візьміть гарбуз середнього розміру. Почистьте від шкірки та наріжте його кубиками. Посоліть, поперчіть та притрусіть італійськими або прованськими травами за смаком.

Додайте до нього цибулю, нарізану напівкільцями, та зубчики часнику, розрізані навпіл. Також можна додати солодкий перець.

Застеліть деко для запікання пергаментом і викладіть овочі. Полийте олією, яка вам більше смакує. Краще використовувати оливкову.

Готуйте страву при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Коли відчуєте аромат, що йде з духовки — ваша страва готова.