Просте пісочне печиво до чаю з шоколадом

До чаю приготувати щось солодке — це буквально 20 хвилин. Домашня випічка смачніша та ароматніша. Отже, занотовуйте рецепт простого пісочного печива. Воно вам має сподобатись.

Інгредієнти

Вам потрібні такі продукти:

  • яйце — 1 шт.;
  • цукор — 100 г;
  • олія — 120 мл;
  • борошно — 220 г;
  • розпушувач — ½ ч.л.;
  • цукор;
  • шоколад.

Як приготувати

В ємності змішайте яйце з цукром. Влийте олію та всипте просіяне борошно з розпушувачем. Замісіть тісто. Воно буде м’яке, з ним легко працювати. Тісто можна закласти в кондитерський мішок або шприц для печива. Зробіть його у вигляді смужок.

Печиво перекладіть на пергамент та поставте в духовку. Температура випікання 180-200 градусів, час — 10 хвилин.

Шоколад розтопіть. Можна взяти два різних. Обмокніть половину печива в шоколад, покладіть для застигання. Налийте чашку ароматного чаю до печива та отримайте задоволення. Смачного!