Обід буде смачний, якщо приготувати квасолево-гороховий суп з куркою

Цей суп цінний на білки. В ньому квасоля, горох, курка. Насичений смак та поживність — його беззаперечна перевага. Якщо ви любите смачно поїсти в обід, тоді спробуйте суп за цим рецептом.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • куряче філе — 400 г;
  • олія — 1 ст.л.;
  • часник — 1 зубчик;
  • селера — 1 шт.;
  • консервована квасоля — 2 банки;
  • консервований нут — 1 банка (400 г);
  • консервована кукурудза — 1 банка;
  • бульйон — 800 мл;
  • майоран — 4 гілочки;
  • паприка, сіль, перець.

Як приготувати

Почнемо з того, що в рецепті подані консервовані інгредієнти в банках. Якщо у вас таких напівфабрикатів немає, тоді потрібно окремо зварити червону та білу квасолю, нут.

Філе курки обсмажте на олії. Після його готовності викладіть м’ясо на тарілку, а на сковороду покладіть подрібнені часник та селеру. Обсмажте протягом 3 хвилин. Сюди ж додайте без рідини квасолю, нут та кукурудзу. Посоліть все, посипте чорним меленим перцем, паприкою.

Якщо сковорода глибока можна далі готувати в ній або перекладіть в каструлю. Залийте все бульйоном та варіть протягом 15 хвилин. Вогонь має бути слабкий.

Філе наріжте скибками та покладіть в суп. Прикрасьте майораном. Якщо такого немає, тоді будь-яка ваша улюблена зелень. Смачного!