Намазка з тунця та яєць: перекус нашвидкоруч

Якщо у вас в тумбочці стоїть баночка консервованого тунця, спробуйте приготувати з нього смачну намазку. Це ідеальний варіант для перекусу.

Подробиці

Вам знадобиться:

  • 1 багет
  • 1 баночка тунця в олії
  • 2 яйця
  • сіль, перець на смак
  •  1-2 ст. л. майонезу
  • листя салату
  • перепелині яйця за бажанням
  • зелена цибуля, петрушка, кріп

Відваріть яйця, злийте з консерви всю рідину. Розімніть рибу виделкою й додайте натерті на дрібній тертці яйця. Покладіть сіль, перець й майонез. Гарненько все перемішайте. Наріжте багет, за бажанням його можна трохи обсмажити на невеликій кількості олії, а можна взяти просто нарізані шматочки.

Викладіть на тарілку листя салату, намажте шматочки багета рибною сумішшю. Прикрасьте половинкою перепелиного яйця й зеленню. Смачного!