Готуємо морквяне печиво з білим шоколадом — смачно та корисно одночасно

Печиво смачне для всіх без винятку. Хіба може бути інакше, якщо в його склад входить білий шоколад та мигдаль. Рецепт приготування читайте далі у статті.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • масло — 180 г;
  • цукор — 150 г;
  • морква — 60 г;
  • борошно — 250 г;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • мигдаль — 40 г;
  • білий шоколад — 50 г.

Як приготувати

Масло кімнатної температури потрібно розтерти з цукром. Далі додайте натерту на дрібній тертці моркву та борошно. Замісіть тісто, введіть в нього подрібнений мигдаль та шоколад. Вкрийте харчовою плівкою та відправте в холодильник на 30 хвилин.

Тісто розкачайте та виріжте печиво тої форми, яка вам подобається. Викладіть на пергаментний папір та відправляйте деко в духову шафу на 15 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!