Банановий хліб, який готується зовсім без цукру

Для приготування цього хліба не треба цукор. І в цьому великий плюс рецепта, адже це корисніше. Не переживайте, адже смачно буде в будь-якому випадку. Беріть собі ідею в кулінарну скарбничку.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • банани — 3 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • кленовий сироп — 60 мл;
  • оливкова олія — 60 мл;
  • мигдалеве борошно — 35 г;
  • вівсяне борошно — 40 г;
  • рисове борошно — 125 г;
  • розпушувач — 1 ч.л.;
  • кориця.

Як приготувати

Поставте розігрівати духову шафу до температури 180 градусів. Виделкою в мисці розчавіть банани та змішайте з рідкими інгредієнтами. Потім додайте всі сухі компоненти. Ретельно вимішайте.

Форму для випікання змастіть олією чи маслом. Вилийте в неї тісто. Прикрасьте його мигдалевими пелюстками. Поставте випікатися на 45 хвилин. Дайте смакоті охолонути та можна куштувати. Смачного!